KIA Xceed dobila je naš video.

Snimanje reklamnog spota za KIA Xceed bio je izazovan zadatak. Cilj je bio prikazati snagu i eleganciju ovog vozila na jedinstven način, a za to smo odlučili iskoristiti snimanje iz zraka i s tla.

Na dan snimanja, tim je bio potpuno spreman za akciju. Kamera na dronu bila je spremna za let, a kamere na tlu su bile postavljene na najboljim pozicijama. Glazbu smo sami radili kako bismo se potpuno uskladili s atmosferom koju smo htjeli stvoriti.

Snimanje iz zraka donijelo je jedinstveni pogled na KIA XCEED kojeg nismo mogli dobiti na drugi način. Zabilježili smo prekrasne kadrove koji su prikazivali automobil kako se vozi kroz prekrasne krajolike Đurđevačke Podravine. Snimanje s tla dalo je potpuno drugačiji dojam – usmjerili smo se na detalje automobila i zabilježili smo najbolje moguće kadrove unutrašnjosti i eksterijera.

Kako smo bili odgovorni za glazbu u reklamnom spotu, radili smo na usklađivanju muzičke pratnje s vizualnim elementima. Zvuk je bio bitan element koji je dodatno podcrtavao osjećaj snage i elegancije kojom KIA Xceed odiše.

Kombinacija snimanja iz zraka i s tla, uz pravilno usklađivanje glazbe, omogućila nam je da stvorimo jedinstveni reklamni spot za KIA Xceed. Bio je to zadatak koji je zahtijevao puno truda i kreativnosti, ali je rezultat bio vrijedan truda.

Snimanje reklamnih spotova izazov je koji može dovesti do nevjerojatnih rezultata. Kreativnost, suradnja i stručnost u različitim područjima omogućuju nam da stvorimo najbolje moguće rezultate i prenesemo poruku koju želimo.

Translate »